Om oss

Et av Norges mest komplette storbilsenter!

E18 Truckcenter ligger på E18 midt mellom Oslo og Kristiansand. Senteret er godt synlig fra europaveien, like ved nedkjøringen til Heistad. Vi forhandler biler fra DAF, Iveco, MAN. I tillegg utvikler og selger vi spesialtilpassede tilhengere og påbygg av alle typer. E18 Truckcenter er godkjent av Statens vegvesen for service, reparasjon og EU-kontroll på alle type kjøretøy samt fartsskrivere. Vi har topp moderne verksted, stort delelager, Drive anlegg for drivstoff og AD Blue, maskinvaskehall for storbiler og kanskje landets beste sjåførtilbud!

Kompetent og godkjent team

E18 Truckcenter har et solid team med spesialister og fagfolk på alle områder. Vi har eksperter på nye biler, påbygg og hengere. Våre dyktige, og alltid oppdaterte mekanikere, utfører servicer og reparasjoner på alle typer storbiler og varebiler. På delelageret blir du møtt av serviceinnstilte og flinke folk som finner de rette reservedelene til ditt kjøretøy.

Det du trenger, når du trenger det!

Topp moderne verksted og flinke folk

E18 Truckcenter har verkstedet langåpent hver dag fra mandag til torsdag fra 07.00-22.00. På fredag har vi åpent fra 0700-1500. Og skulle uhellet være ute, får du alltid tak i oss også utenom åpningstiden på vakttelefon 481 73 733. Vi har dyktige mekanikere og topp moderne diagnoseutstyr for de fleste storbilmerker. Våre verkstedhaller rommer to 34 meter lange servicegraver, i tillegg til en mindre smøregrav for drop-in kunder.

Service på alle typer storbiler

E18 Truckcenter utfører service, vedlikehold og reparasjoner på alle typer storbiler og varebiler.

Delelager på DAF, Iveco og MAN

EU-kontroll på alle typer kjøretøy

E18 Truckcenter utfører EU-kontroll, eller periodisk kjøretøykontroll, på alle typer kjøretøy: lastebiler, busser, varebiler, personbiler og tilhengere til lastebiler.

Landets beste sjåførtilbud?

Hos oss kan du blant annet benytte deg av flott kantine, dusj, internett alt mens bilen fikses. P.G. Av Covid 19 situasjonen gjelder ikke dette tilbudet lenger.