TRP reservedeler - topp kvalitet til gode priser

E18 Truckcenter er autorisert forhandler for TRP Genuine Parts. Det gir deg mange fordeler. Gode priser på reservedeler er bare en av dem!

TRP består av et utvalg på mer enn 60 000 reservedeler og nettverket består av mer  enn 1000 forhandlere i 26 land. Utvalget dekker reservedeler til ledende merker som DAF, MAN, Mercedes, Renault, Iveco, Scania og Volvo.

One-stop-shop
TRP tilbyr et bredt spekter deler av høyeste kvalitet til lastebiler og trailere, uansett bilmerke, type eller årsmodell. Det betyr at du ikke trenger å stoppe hos flere leverandører. E18 Truckcenter er din One-stop-shop.

Deler fra kjente A-merker
I tillegg til utvalget av TRP Genuine Parts, tilbyr vi også et komplett utvalg av deler fra kjente A-merker. Originalt eller uoriginalt; alle TRP-deler er av høyeste kvalitet, har gode priser og blir levert til avtalt tid.

Elektronisk delekatalog
Under har du tilgang til TRP’s elektroniske delekatalog. Her kan du søke etter alternative reservedeler til din bil. Alt du trenger å gjøre når du har funnet riktig del, er å notere delenummeret og ta kontakt med vårt delelager på tlf 35 50 58 32 for bestilling.