Verksted og delelager

Flinke folk og topp moderne verksted

E18 Truckcenter har et stort team av meget kompetente og drevne mekanikere og topp moderne diagnoseutstyr for alle aktuelle storbilmerker. Våre mekanikere og kundemottakere har fokus på kvalitet, punktlighet og gode kundeopplevelser. Vi har stort delelager, og er alltid online med fabrikkene på DAF, og Iveco samt MAN. Du kan derfor være trygg på at vi til en hver tid er oppdatert på servicenormer og retningslinjer for servicer og annet arbeid på din storbil.

Full Service

E18 Truckcenter tar service, oljeskift og smøring, reparasjoner eller periodisk kjøretøykontroll på alle typer storbiler, enten det er lastebil, buss, varebil eller hengere. Vi tar også 2-årskontroller på analoge og digitale skrivere.

Topp verkstedfasiliteter

Vi har topp moderne diagnoseutstyr og verktøy for alle aktuelle storbilmerker. Vår smørehall har to 34 meter lange servicegraver. I tillegg har vi en mindre smøregrav forbeholdt drop-in kunder.

Komplett delelager

Vi har til enhver tid et omfattende delelager til DAF, Iveco og MAN. I tillegg sitter vi også på stort delelager til hengere og påbygg.

EU-kontroll på alle typer kjøretøy og hengere

E18 Truckcenter utfører EU-kontroll på alle typer kjøretøy og tilhengere til lastebiler.

Timebestilling

Bestill time for service, reparasjon eller EU-kontroll:

For mer info, kontakt: